CEEPO | Aero Road, Gravel and Triathlon Cycling Bikes

CEEPO werd in 2003 in Aichi, Japan, opgericht door Nobuyuki “Joe” Tanaka als een nichemerk dat zich richt op het ontwerpen van aerodynamische oplossingen voor triatlonraces, een sport waarbij aerodynamica een absolute prioriteit is.

Volgens de legende begon Joe in 1990 met triatlon. Ontevreden met de gangbare racefietsen die hij in zijn eerste 2 jaar gebruikte, besloot Joe zijn eigen triatlonracemachine te bouwen. Met de hulp van een aantal Japanse triatlonspeciaalzaken werd het eerste aluminium model in 1993 voltooid.

Vanaf dat moment begon Joe zijn langdurige obsessie met het vinden van aerodynamische oplossingen om zo snel mogelijk te gaan tijdens sprint-, halve- en Ironman-afstandsevenementen. Dit deed hij door nauwgezet te experimenteren met frameontwerp, disciplinespecifieke geometrie en de nieuwste koolstoftechnologie.

Experimenteren, innoveren en streven naar aerodynamische uitmuntendheid zijn sinds 2003 de speerpunten van CEEPO.

CEEPO‘s obsessie met het vinden van aerodynamische oplossingen voor triatlon is uitgegroeid tot wielrennen op de weg en op gravel. Door de lessen van een decennium in vooruitstrevend design te benutten, staat CEEPO vandaag de dag nog steeds voorop in fietsontwerp om de vraag te beantwoorden: hoeveel sneller kunnen we gaan?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voor betere deals > Log in! Dus registreer hierboven om goedkoper uit te zijn!

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief:

Geverifieerd door MonsterInsights