Over en voor fietsen, het aanbod en ervaringen.

Uw elektrische fiets is bij ons in deskundige handen!

Featured

Bie Math de Fitsemaeker zijn we verheugd om onze uitgebreide service voor elektrische fietsen aan te bieden. We begrijpen dat elektrische fietsen een belangrijk onderdeel zijn geworden van het moderne fietslandschap en dat ze speciale zorg en onderhoud vereisen. Daarom staan we klaar om je te ondersteunen bij alle aspecten van je elektrische fietservaring.

Bie Math de Fitsemaeker is volledig bekend met de complexiteit van elektrische fietsen. Of het nu gaat om een storing, een reguliere onderhoudsbeurt, een upgrade van je elektrische systeem of een diagnose van een specifiek probleem, wij zijn er om je te helpen. We streven ernaar om hoogwaardige en betrouwbare service te leveren, zodat je zorgeloos van je elektrische fiets kunt genieten.

Wat bieden we aan?

 1. Diagnose en reparatie: Math heeft de kennis en ervaring om verschillende elektrische fietsproblemen te diagnosticeren en op te lossen. Of het nu gaat om een probleem met de motor, de batterij, de elektronica of andere componenten, we zullen het probleem snel en efficiënt aanpakken.
 2. Onderhoud en servicebeurten: Net zoals gewone fietsen hebben elektrische fietsen regelmatig onderhoud nodig. We bieden servicebeurten aan om ervoor te zorgen dat je fiets in topconditie blijft. Dit omvat het controleren en afstellen van de remmen, de versnellingen, de bandenspanning, de verlichting en andere essentiële onderdelen.
 3. Accuservice: De accu is een essentieel onderdeel van je elektrische fiets en verdient speciale aandacht. We bieden batterijdiagnose, -onderhoud en -vervangingsservices om ervoor te zorgen dat je batterij optimaal presteert en een maximale levensduur heeft.
 4. Upgrades en aanpassingen: Wil je je elektrische fiets een upgrade geven? Of heb je specifieke aanpassingen nodig? We staan klaar om je te helpen bij het installeren van nieuwe onderdelen, het upgraden van het elektrische systeem of het aanpassen van je fiets aan je specifieke behoeften.

Bie Math de Fitsemaeker streven we ernaar om je een persoonlijke en klantgerichte service-ervaring te bieden. We luisteren naar je behoeften en zorgen ervoor dat we aan al je verwachtingen voldoen. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop.

Dus, als je een probleem hebt met je elektrische fiets of als je gewoon behoefte hebt aan service en onderhoud, neem dan contact met ons op. Onze expert staat voor je klaar om je elektrische fietservaring naar een hoger niveau te tillen.

Ceepo Mamba-R, de alleskunner!

Stel, je doet aan triathlon maar je vindt het ook leuk om elke week in een groep te rijden en zelfs af en toe de gravelpaden op te zoeken, misschien zelfs nog een stap verder en je wil er ook een paar keer per jaar mee gaan bike packen. En je zoekt één fiets die dat allemaal kan.
Tja, die fiets bestaat eigenlijk niet……of toch wel?

 

De Ceepo Mamba-R met schrijfremmen gaat in elk geval heel erg dicht bij al deze wensen in de buurt komen. Laten we voorop stellen

 dat het als eerste natuurlijk gewoon een hele fraaie aero racefiets is. Maar de geometrie is niet extreem agressief. Het is ook geen endurance fiets, maar het is een sportieve racefiets met bijbehorende geometrie.

Maar de Ceepo Mamba-R heeft een zadelpen met een off set naar achteren zoals heel normaal is bij een racefiets. Alleen de zadelpen is omgedraaid te monteren waardoor de zadel set back naar voren komt te staan. Wanneer je dan een specifiek triathlonzadel zou monteren waarbij je meer op de neus van het zadel zit dan kom je echt best aardig in de buurt van een triathlonpositie die op de meeste andere aero racefietsen vrijwel niet te realiseren is.

Het wordt geen ‘echte’ triathlonfiets maar voor de meeste afstanden kom je toch aardig in de buurt van een redelijke triathlonpositie en kun je hiermee prima uit de voeten.

 

 

 

Het meest ideale en makkelijke zou zijn is dat je twee zadelpennen zou hanteren. Op de ene zadelpen monteer je je racezadel en dan markeer je de zadelpen tot waar hij in het frame moet zakken en is dan de je normale racefiets positie goed afgesteld. Op de andere zadelpen monteer je je triathlonzadel en idem dito markeer je deze ook op de zadelpen zodat wanneer je die plaatst de positie naar je aerobar goed is.
Met deze opzet heb je altijd alles in de juiste hoogte en de zadels in de juiste hoek staan.
Het wisselen van een zadelpen is nog geen 5 min. werk dus super makkelijk om voor de rit te beslissen en te doen. Er vanuit gaande dat je dan je aerobar laat zitten. En wil je in de racefiets positie ook nog je handen bovenop het stuur kunnen plaatsen dan heeft Profile Design een aerobar in het assortiment waarbij de armpads omhoog klappen als je deze niet gebruikt.

 

 

 

Maar het feest is nog niet over. De Mamba-R met schijfremmen heeft een behoorlijke tire clearence en daardoor kun je zonder problemen een banddikte tot en met 35 mm steken. Met deze bandbreedte kun je prima terecht op heel veel gravelpaden in Nederland en in het buitenland. Je zou bijna kunnen zeggen, kies net als bij de zadelpen, ook twee wielsets, een road/tri wielset & een gravel wielset en je hebt één fiets waarmee je extreem veelzijdig kunt zijn als je van veel verschillende manieren van fietsen houdt.

 

 

Hierboven zie je de Ceepo Mamba-R in 4 verschillende set-ups van road naar triathlon tot gravel en bike packing.

De Ceepo Mamba-R is daarnaast verbazingwekkend voordelig! Natuurlijk kun je de fiets zo duur maken als je zelf wilt maar als de fiets met bijvoorbeeld Shimano 105 afgeleverd wordt heb je een absolute mega value-for-money bike. Met meer dan genoeg ruimte om in elk geval een tweede zadelpen erbij aan te schaffen.
Voor dit seizoen is de fiets verkrijgbaar in Stealth Black en Hitashi Blue. Maar wellicht voor de liefhebber zijn er nog rode exemplaren beschikbaar.
Daarnaast is er een zwarte uitvoering leverbaar waarbij je tegen een meerprijs kunt kiezen uit verschillende kleuren decals om je fiets nog wat meer te personaliseren. De maten lopen van S t/m XL

Flitsend over de paden met de Reven Storm gravelbike

UPDATE! Nu voorzien van Classified Powershift!

Beste fietsavonturiers,

Bie Math de Fitsemaeker zijn we verheugd om de Reven Storm gravelbike aan te bieden. Deze veelzijdige en robuuste fiets is ontworpen om je avontuurlijke geest te stimuleren en je de vrijheid te geven om zowel on- als off-road te verkennen.

De Reven Storm is gebouwd om te presteren in alle omstandigheden. Met zijn duurzame carbon frame en carbon voorvork biedt hij een uitstekende balans tussen sterkte en gewichtsbesparing. Of je nu door ruige paden, grindwegen of stedelijke straten fietst, de Reven Storm staat klaar om je moeiteloos door elk terrein te leiden.

Kenmerken van de Reven Storm:

 • Gravelgeoriënteerd ontwerp: De Reven Storm is specifiek ontworpen voor gravelavonturen. Met bredere banden en een stabiele geometrie kun je met vertrouwen off-road gaan en genieten van comfortabele ritten op verschillende ondergronden.
 • Soepele en betrouwbare aandrijving: Uitgerust met een hoogwaardig schakelsysteem en krachtige hydraulische schijfremmen, biedt de Reven Storm een soepele en betrouwbare aandrijving. Je kunt moeiteloos schakelen tussen verschillende versnellingen en genieten van responsieve remprestaties, zelfs in uitdagende omstandigheden.
 • Comfort en controle: Met zijn comfortabele zitpositie en trillingsdempende eigenschappen zorgt de Reven Storm voor een aangename rijervaring, zelfs tijdens langere ritten. De brede banden bieden uitstekende grip en stabiliteit, waardoor je vol vertrouwen bochten kunt nemen en ruw terrein kunt trotseren.
 • Veelzijdigheid en functionaliteit: De Reven Storm is uitgerust met talrijke montagepunten, zodat je al je benodigdheden voor je avonturen kunt meenemen. Of je nu fietstassen, bidonhouders, spatborden of bagagedragers wilt bevestigen, deze fiets biedt voldoende mogelijkheden om aan al je behoeften te voldoen.

Bie Math de Fitsemaeker streven we ernaar om je de beste fietservaring te bieden. Bie Math de Fitsemaeker staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste maat en specificaties voor jouw behoeften. We bieden ook professionele montage en onderhoudsservices om ervoor te zorgen dat je Reven Storm altijd in topconditie blijft.

Dus, als je klaar bent om de wereld te verkennen op een betrouwbare en veelzijdige gravel fiets, kom dan langs Bie Math de Fitsemaeker en ontdek de Reven Storm. Bereid je voor op nieuwe avonturen en laat je passie voor fietsen tot leven komen.

Met vriendelijke groet,

Bie Math de Fitsemaeker!

Hoogwaardige Bicycle Armor beschermende coatinglaag voor uw fiets.

De Eerste Fietsspecifieke Industriële +9H Keramische Nano Coating.

Bicycle Armor is de allereerste permantente +9H keramische nano coating, die specifiek voor de fietsindustrie ontwikkeld werd.
De coatinglaag beschermt je dierbare fiets tegen de elementen, is extreem hydrofoob en is kraswerend.
Ze laat geen chemische geur achter, wordt in tegenstelling tot andere coatings niet gespoten, maar vakkundig aangebracht, zodat het in iedere werkplaats kan gedaan worden.  Werkt perfect op alle soorten fietsen en materiaal-/laksoorten, met glanzende of matte afwerking.  De hardheid van de coating ligt veel hoger dan die van je lak & vernis.  Daarom blijft je fiets er jarenlang nieuw uitzien.

 

Bicycle Armor zorgt voor:

 • betere hydrofobe eigenschappen

 • verhoogde hardheid

 • verbeterde UV protectie

 •  betere bescherming tegen corrosie

 • aanzienlijk lager water- en energieverbruik tijdens poetsbeurten

 • een levendigere, mooiere tint

 • bescherming tegen fijne steenslag & grind


   

Vóór & Na:

Vóór het aanbrengen van de coating hecht het  vuil zich veel sneller aan het behandelde oppervlak en neemt de fiets dus veel meer vuil mee.  Dit resulteert in een hoger gewicht, een vuilere fiets en een flinke poetsbeurt. 
Na de behandeling met Bicycle Armor keramische Nano coating hecht er duidelijk minder vuil aan het frame, het frame is hydrofoob (waterafstotend) en je lak is beschermd.  Daarenboven blijft je fiets aanzienlijk lichter en is hij sneller weer proper. 
FAQ:

* Kan ik Bicycle Armor als consument in de handel vinden?  Neen.  Bicycle Armor wordt enkel
   aangeboden als service via erkende “protectors”.  RC Sports is eveneens erkend plaatser, dus
   meer info & afspraken kunnen hier aangevraagd worden.
* Blijft mijn lak levenslang beschermd?  Neen.  Zoals iedere coating, vernis- en laklaag, is ook 
   bicycle armor onderhevig aan de elementen.  Dit is echter een zeer traag proces, waardoor je 
   coating jarenlang voor een optimale bescherming van je lak zal zorgen.  Hoeveel jaren?  Dat 
   hangt samen met het gebruik van je fiets, de nabehandeling en de zorg die voor de fiets
   gedragen wordt.  De maximale gegarandeerde levensduur van industriële coatings is 5 jaar.  
* Is heractivatie van mijn coating mogelijk?  Het is mogelijk om jaarlijks een heractivatie van de 
   hydrofobe eigenschappen te laten uitvoeren bij je protector.  Dit kan tijdens de offerte worden
   ingecalculeerd.  Dit heeft echter geen invloed op de overige eigenschappen van de coating.
* Welke schoonmaakmiddelen mag ik na de behandeling gebruiken?  Niet-aggressieve
   poetsmiddelen voor de fiets met een lage PH waarde.
* Ik heb diepe krassen in mijn lak en wil mijn fietsen laten coaten.  Kunnen die krassen 
   weggewerkt worden?  In het voorbereidingsproces kunnen krassen in de vernis kunnen worden
   weggewerkt, maar hier zijn uiteraard grenzen aan.  Vóór iedere coatingbeurt wordt de fiets
   volledig geïnspecteerd op krassen en eventuele barsten/breuken in lasnaden of carbon. 

Voor andere vragen of inlichtingen kan u gewoon hier klikken. 

Momenteel zijn wij onze webshop aan het vullen met producten die wij op voorraad hebben of snel kunnen leveren.

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief:

Geverifieerd door MonsterInsights