Ere Research Tenaci TLR Gravel 120TPI

Tenaci TLR 120tpi tubeless-ready band
Tegenwoordig draait het allemaal om gravel. Wij begrijpen waarom. Het is zo leuk. Ere Research liep een paar jaar geleden voorop in de grindgolf toen we onze eerste generatie Tenaci lanceerden. Maak kennis met onze nieuwe Tenaci TLR. Nu verkrijgbaar in 2 kleuren en 3 verschillende bandbreedtes.

De nieuwe Tenaci is verkrijgbaar als tubeless ready-band. Dit biedt je de veelzijdigheid om de band met binnenband te rijden, of te kiezen voor de tubeless optie. Ben je het beu om platte schoenen te hebben? Probeer de Tenaci tubeless banden eens.

Ere TLR-banden moeten altijd worden afgesteld met een sealant. Wij raden af ​​om Ere TLR-banden te gebruiken zonder de juiste sealant.

Voor gravelracen en dirt road rijden heb je een agressieve band nodig die door ruwe omstandigheden kan rollen en grip heeft waar normale wegbanden stoppen. De Tenaci tubeless-ready band heeft een snel rollend loopvlakpatroon dat grip biedt op verschillende onafgewerkte oppervlakken en is voorzien van Armis 2 bescherming van hiel tot hiel om vuil en zijwandsneden af ​​te weren tijdens het zoeken naar avontuurlijke kilometers.

Het open loopvlakpatroon van de Tenaci-band biedt maximale tractie en zorgt tegelijkertijd voor een groot modderafvoerend vermogen. Dit voorkomt dat uw banden vollopen in modderige omstandigheden en zorgt voor een veilige rit. Houd controle over uw lijnen!

 49,00

EAN: 8719992975129 SKU 14141174 Categorie Tag

TENACI TLR-BAND

De Tenaci TLR-band maakt deel uit van ons 120 tpi-bandenassortiment.

ARMIS 2 BESCHERMING

Voor onze banden gebruiken we 4 verschillende beschermingsniveaus. Voor de Tenaci TLR gebruiken we onze Armis 2 lekbescherming. Deze beschermt de band tegen scherpe voorwerpen en wegvuil.  

De Tenaci TLR is een Tubeless-Ready band en past op alle Tubeless-Ready compatibele velgen. 

De Ere Tenaci TLR is gemaakt met een Rubberen behuizing. Deze behuizing is het karkas van de band en heeft een belangrijke invloed op de rijeigenschappen van de band. De Tenaci TLR band is uitgerust met een 120 TPI behuizing. Biedt maximale bescherming en zorgt voor een lage rolweerstand. 

Al onze Ere-banden zijn gemaakt met vakmanschap en veel aandacht voor detail. Elke band is ontworpen om op het hoogste niveau te presteren, afhankelijk van het beoogde gebruik.

De volledige specificaties van de Tenaci TLR vindt u onder het tabblad Specificaties op de productpagina van de Tenaci TLR-band.

Weet u niet zeker of de band op uw wielen past? Lees meer over de Tenaci TLR-band op onze Bandentechnologie bladzijde.

Extra informatie

Merk

Bandenmaat

Tubelesss Ready

Maat Band

,

Toepassing

Gravel

Kleur band-wang

Reviews

5/5

Nog geen review

5/5

Nog geen review

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Voor betere deals > Log in! Dus registreer hierboven om goedkoper uit te zijn!

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief:

Geverifieerd door MonsterInsights